Isten hozott!

2024.01.03. 11:19

Mentők segítették világra a bicskei kisbabát

Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán adott hírt arról, hogy pénteken Bicskére hívták a megyei bajtársakat. A történet olyannyira happy end, hogy egy egészséges újszülöttnek kívánhatunk boldog, hosszú életet!

Horváth-Buthy Lilla

Képünk csak illusztráció!

Fotó: Unsplash

Ahogy megemlékeznek a pár nappal ezelőtt történtekről, hajnalban kezdődtek a fájásai a 30 év körüli kismamának, aki terhessége 40. hetében járt. Az események olyannyira felgyorsultak, hogy a szülők mentőt hívtak. A mentésirányító azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet. 

"Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és megvizsgálták az édesanyát, majd (helyesen) úgy ítélték, hogy nincs idő kórházba sietni és felkészültek a szülés levezetésére. Az életmentők mindössze néhány perc alatt világra segítették a család harmadik gyermekét, aki rögtön fel is sírt. A kislányt helyszíni ellátást követően, a boldog édesanyával együtt stabil állapotban szállíthattak kórházba a mentők. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, a szülőknek és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írták közösségi oldalukon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában