A nem lakossági parkolóbérletek ára sem emelkedett az idei évre

2024.01.02. 10:30

Mától újra fizetős a parkolás Székesfehérváron!

A mai naptól ismét díjköteles a parkolás Székesfehérváron az I., II., és III. zónában.

Déri Brenda

Fotó: FMH Archív ( Pesti Tamás)

Mint azt már előzetesen megírtuk december 16-tól, 12 órától díjmentessé vált a parkolás a város I., II., és III. zónájában, ám a mai naptól reggel 8 órától ismét fizetni kell, ha nem szeretnénk pórul járni. 

Ha már parkolás akkor a 2024-es lakossági parkolóbérletekről se feledkezzünk meg. Ugyan a hónap végégig, január 31-ig még van időnk, mert addig érvényesek a tavalyi évre kiváltott bérletek, de azért jó, ha tudjuk hol válthatók ki az idei évre szólók. A kedvezményes parkolóbérletek a Városgondnokság parkolási ügyfélszolgálatán, a Szent Vendel utcában, illetve a szekesfehervarparkolas.hu oldalon vásárolhatók meg. Az ügyfélszolgálat hétfőn, kedden és csütörtökön reggel 8 és délután 15:30 között tart nyitva, szerdán reggel 8 és délután 18 óra között, míg pénteken reggel 8 és délután 13 óra között. 

A Városgondnokság honlapján figyelmezteti az autósokat, hogy, aki online vásárolná meg parkolóbérletét annak a forgalmi engedélyt, a lakcímkártyát, illetve céges gépjármű esetén a munkáltatói igazolását személygépjármű magánhasználatáról is fel kell tölteni.

A parkolóbérletek az első autóra 6600 forintba, míg a második autóra 11000 forintba kerülnek a teljes évre.

A 2024-es évre kiváltott bérletek szintén a következő év január 31-ig érvényesek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában