Már javában készülnek a szervezők

2024.01.11. 18:30

Már készül az EFOTT - bejelentették a 2024-es házigazdát

Már javában készülnek a szervezők az idei évi EFOTT-ra. A 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon bejelentették: az Óbudai Egyetem lesz a rendezvény 2024-es házigazdája.

S. Töttő Rita

A sukorói rendezvény helyszíne, amely most, télvíz idején pihenőidejét tölti

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Itt lesz Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana és a Punnany Massif is a 2024-es sukorói EFOTT fesztiválon, amelynek házigazdája az idei évben az Óbudai Egyetem. Lasztovica Gábor, a rendezvény ügyvezetője  és Rácz Ervin, az Óbudai Egyetem oktatási rektorhelyettese a legnagyobb hazai felsőoktatási szakkiállításon, az Educatio-n jelentette be a hírt.

Az EFOTT idén július 10-e és 14-e között várja a fiatalokat, jelenlegi vagy egykori egyetemistákat egyaránt. Ahogy az minden esztendőben lenni szokott, idén is lesz tematika, amely köré a programokat építik. Ez – áll az EFOTT közleményében - a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása lesz.

 A rektorhelyettes így fogalmazott a rendezvény kapcsán: „Az idei fesztiválon a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása kerül középpontba. Ezek az alapértékek rendkívül fontosak az Óbudai Egyetem számára és biztosak vagyunk abban, hogy a fiatalok számára is nagy jelentőséggel bírnak”. Hozzá kapcsolódva, Lasztovicza Gábor elmondta: „Az EFOTT és a tulajdonosi jogokat gyakorló HÖOK azon dolgozik, hogy egész évben izgalmas programokat kínáljon és értéket teremtsen a fiatalok számára. Együtt éljük át az összes meghatározó élményt, az egyetemi ponthatárok kihirdetésén át az első, igazi egyetemi életérzést adó rendezvényig, az EFOTT fesztiválig”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában