Új szabályok a városban

2024.01.24. 19:00

Változik a közvilágítási hibák bejelentése

A polgárdiak számára 2024 januártól kezdődően megváltozott a közvilágítási hibák bejelentésének módja. Az önkormányzat célja, hogy ezen változásokkal meggyorsítsa a problémák orvoslását.

Hajdú Marianna

Fotó: MW-archív

A 2024-es év kezdetétől a polgárdi lakosoknak a városi polgármesteri hivatal felé kell fordulniuk a közvilágítási problémák bejelentésével kapcsolatban. Az új rendszer értelmében a +36 (22) 576-230-as telefonszámon tehetik meg bejelentéseiket. Az intézkedések gyorsasága érdekében fontos, hogy részletesen tájékoztassák a hivatalt a probléma természetéről, beleértve az érintett utca és házszám megjelölését, a hiba pontos idejét, valamint a hibás lámpák számát. A hatékony kommunikáció érdekében ajánlott megadni a saját nevet és telefonos elérhetőséget is.

Ezzel a lépéssel a városvezetés szeretné, hogy a közvilágítás fenntartása és javítása még zökkenőmentesebbé váljon. Az önkormányzat együttműködik a szolgáltatókkal, hogy minél előbb elhárítsák hibát, növelve ezzel a közterületek biztonságát és a lakosság komfortérzetét.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában