A 2024-es babák megvárták a pirkadatot Székesfehérváron

2024.01.01. 16:30

Két kisfiú indította újév reggelén az életet a fehérvári kórházban

Az új esztendő mindig reményekkel és új kezdetekkel teli, de a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház számára 2024 különlegesen indult.

Hajdú Marianna

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Január 1-jén reggel, két kisfiú, Tibor és Ádám Márton életre hívása még szebbé tette az újévi ünneplést. 
A kórház – és egyben Székesfehérvár – első újszülöttje Tibor, 7 óra 18 perckor, 3870 grammal és 53 centiméterrel érkezett meg e világra. A kórházból érkező hírek szerint édesanyja természetes úton adott életet kisfiának.

Nem sokkal Tibor születését követően megérkezett a vármegye elsőszülötte, aki a fehérvári kórházban látta meg a napvilágot. Ádám Márton, a csákvári kisfiú 3790 grammal és 55 centiméterrel született, és mint megtudtuk, a kórház orvosai császármetszéssel segítették világra a picit. 

A kórházi hírek szerint mindkét baba és édesanyjuk is jól vannak, készen arra, hogy otthonukban folytassák az életüket. Ez a két kis élet indította az új évet a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában