Szórakozva segíthetünk

2024.01.18. 12:00

Jótékonysági színházi estre várják a közönséget

Január 19-én, pénteken 19.30 órakor a Nyolcas Műhelyben kezdődik az előadás, amelynek teljes bevételét a Fehérvári Heti Betevőnek ajánlják fel.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

 A JusztIs Társulat együttműködve a Nyolcas Műhellyel adománygyűjtő színházi estre invitálja a nagyérdeműt! A garantált kikapcsolódás és jó hangulat mellett a résztvevők segítséget is nyújthatnak, hiszen a szervezők a megvásárolt jegyek teljes összegét a Fehérvári Heti Betevőnek ajánlják fel. A belépő egy támogatói tombolajegy, melynek ára 2000 Ft. A tombola értékes nyereményei azok a fehérvári, vagy a városhoz kötődő írók, költők, művészek alkotásai, amelyek részt vettek a Fehérvári Heti Betevő Karácsonyi licitjén. A kapunyitás pénteken 19 órakor, majd 19.30 órakor kezdődik a közel kétórás előadás, amelyben a színészek összecsapnak az improvizáció „sportág” küzdőterén. Arról, hogy melyik csapat lesz az imprós ring fehérvári bajnoka, a közönség dönt.

Azokat, akik rendszeresen is az ügy mellé állnának önkéntesként, örömmel várja a Fehérvári Heti Betevő csapata a kéthetente szervezett ételosztásra. A következő alkalom január 21-én a Károly János utca 32. szám alatt, a Székesfehérvári SZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola épületében lesz. Vasárnap 10 órától köszönettel fogadják a sütemény-, gyümölcs- és tartós élelmiszer adományokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában