Egy csokorra való élmény a leghidegebb hónapban

2024.01.02. 19:31

Januári kalandok a Sóstó Látogató- és Vadvédelmi Központban!

Élménydús programokkal várják a természetkedvelőket januárban is, Székesfehérváron.

Hajdú Marianna

Élménydús programokkal várják a természetkedvelőket januárban is

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Januárban a Sóstó Látogatóközpont és a Sóstó Vadvédelmi Központ számos különleges és izgalmas programmal várja a természet és a közösségi játékok szerelmeseit. Minden program regisztrációhoz kötött, így ne feledkezzen meg időben jelentkezni!

Január 5. - Társasjáték nap
Egy nap, amikor a társasjátékok kerülnek előtérbe. Baráti társaságok, családok gyűlnek össze, hogy együtt élvezzék a játék örömét. További információkért látogasson el a Sóstó Látogatóközpont oldalára.

Január 6. - Családi délelőtt a Sóstó Látogatóközpontban
Egy különleges nap, ahol a családok együtt tölthetnek el értékes időt, különböző szórakoztató és oktató programokon keresztül. Részletekért kattintson ide.

Január 27. - Bögretúra
Egyedülálló túra, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a téli természettel, a túra végén pedig forró italokkal melegedhetnek. További részletek itt találnak.

Január 14, 28: Vadvasárnap a Sóstó Vadvédelmi Központban

Két alkalom, ahol a természet kedvelői felfedezhetik a helyi vadon élő állatok világát. Kéthetente megrendezett esemény, mely igazi kaland a természetbarátok számára. Bővebb információért keresse fel a központ weboldalát.

Ne hagyja ki ezeket a különleges alkalmakat, hogy közelebb kerüljön a természethez és részt vegyen a közösségi élményekben. A részvételhez mindenképpen regisztráljon előzetesen a megadott linkeken keresztül!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában