Vízhiány Tácon!

2024.01.08. 19:27

Fontos információk a Fejérvíz Zrt-től!

A Fejérvíz Zrt. sürgős tájékoztatást adott ki az Ady Endre utcai ivóvízhálózati meghibásodásról, ami időszakos vízhiányt okoz.

Hajdú Marianna

Fejérvíz Zrt. munkatársai javítják Tác település ivóvízhálózatát. Vízhiányra lehet számítani hétfőn este és kedden reggel is

Forrás: fejérvíz

Tác településen az Ady Endre u. 17.- 49. házszám között ivóvízhálózati meghibásodás miatt időszakosan vízhiány várható - tájékoztat a Fehérvíz Zrt. a hivatalos oldalán
A vízhiány hétfőn 18:00 és 21:00 óra, valamint kedden reggel 6:00 és 7:30 óra között várható. A szolgáltató mindent megtesz a helyreállításért, és kedden lajtos kocsit biztosít a település vízellátására.

Mint megtudtuk, a szolgáltatás visszaállítása után a víz kissé zavarossá válhat, de ez nem jelent egészségügyi kockázatot. A Fejérvíz Zrt. kéri a lakosság türelmét és előrelátását, és javasolja, hogy addig is gondoskodjanak a szükséges vízmennyiségről az említett időszakra.

Ígérik, hogy minden erőfeszítést megtesznek a probléma mielőbbi orvoslására. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában