Frissen Fejérből

2024.01.08. 13:00

Fehérváron is lehet jelentkezni a toborzásra

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2024-ben is folytatják toborzó tevékenységüket, különböző időpontokban és helyszíneken várják a rendőri és a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

Feol.hu

Idén is lesz határvadász toborzás

Fotó: Kiss Annamarie/Hajdú-Bihari napló

A magukban elhivatottságot érzők nemcsak jelentkezési egységcsomagot kaphatnak, de hasznos információkban is részesülhetnek a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és egyéb juttatásokról.

Az év második hetében az alábbi helyszíneken találkozhatnak a rendőrség munkatársaival:

2024. január 9-én Móron, a Deák Ferenc utcai KMB Irodában, valamint Gárdony és Velence központjában, január 10-én Székesfehérvár és Dunaújváros belvárosában, január 12-én Mezőszilason, a Fő utca 111. szám alatt és Bicskén, a városi piacon.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak. A Legyél Te is Rendőr Facebook-oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással. A jelentkezési eljárással, valamint a képzésekkel kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, illetve a vármegye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz! 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában