Depónia Nonprofit Zrt.

2024.01.17. 20:00

Februárban postázzák az új matricákat, de nem mindenhol!

A Depónia a jövő hónapban küldi ki a kukákra az éves matricákat, de egyelőre csak azokon a településeken, ahol már tavaly is működött az edényazonosító matrica rendszer.

Borsányi Bea

Fotó: FMH-Archív / NN

A hulladékszállítás átszervezése miatt az egyes szolgáltatókhoz tartozó települések is változtak. Ezért sem kerültek az idei évre érvényes matricák kiküldésre tavaly év végén, ahogy az máskor meg szokott történni. A Depónia Nonprofit Kft. most arról értesíti az ügyfeleit, hogy várhatóan februárban postázza a 2024-es évre érvényes edényazonosító matricákat, de – hívják fel a figyelmet – csak azokon a településeken, amelyeken a 2023-as évben is volt rendszeresítve ilyen. Ezzel együtt küldik az idei évre vonatkozó hulladékszállítási naptárakat is, amelyek már megtalálhatók a társaság honlapján a településkeresőben is. 

Az új matricák megérkezéséig a 2023-as edényazonosítók érvényesek. Az ilyen matricával ellátott kukákat március 1-jéig ürítik. Ezt követően már csak az új matricákkal kerül elszállításra a vegyes hulladék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában