A Természeti Kincseink és némi stratégia

2024.01.05. 13:57

Társasjátéknap izgalmai várták a családokat Sóstón

Egy izgalmas társasjáték-élmény tette a pénteki napot különlegessé a részt vevő családok számára.

Hajdú Marianna

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Péntek reggel kezdődött a várt AdvenTurist társasjátéknap a Sóstó Látogatóközpontban, ahol a családok a "Természeti Kincseink" című játékot próbálhatták ki. Az esemény nemcsak a játék szerelmeseit vonzotta, hanem azokat a családokat is, akik egy különleges és interaktív tevékenységet kerestek a téli szünet utolsó napjaiban.

Az AdvenTourist egy különleges társasjáték, amely 2-5 játékos számára kínál szórakozást, akár 1-2 órán át. A játék különlegessége abban rejlik, hogy a játékosok utazási ügynökséget alapítanak, látványosságokat fejlesztenek és turistákat kutatnak fel. A játékot 10 éves kortól ajánlják, és bár könnyen tanulható, igényel némi stratégiai gondolkodást is.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A délelőtti játékszakaszban a gyerekek és szüleik egyaránt élvezték a játék izgalmait. Sokan közülük először találkoztak az AdvenTouristtal, és pozitív visszajelzéseket adtak a játékmenetről, ami azért igényelt némi stratégiát és ezáltal az elmét is megdolgoztatta.

Délutánra telt házat várnak a szervezők, egy nagyobb csoport is jelezte, hogy csatlakoznak a délutáni fordulóhoz. Ez is izgalmasnak ígérkezik, hiszen a játékosok számára szintén ismeretlenek a játék alapjai.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az AdvenTourist társasjátéknap nemcsak a játékot, hanem a közösségi élményt is ünnepli. A szervezők célja, hogy a családok közösen töltsenek el időt, miközben új készségeket és stratégiákat tanulnak. Ez a nap kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy a gyerekek és szüleik együtt merüljenek el egy új kalandban, amely nemcsak szórakoztató, hanem ismereteket is terjeszt hazánk látnivalóiról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában