Cipősdoboz akció

2023.12.08. 07:00

Rászoruló családoknak gyűjtöttek az Óbudai Egyetem hallgatói

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának hallgatói önkormányzata ezúttal jótékony célért fogott össze: cipősdobozba zárt adományokat gyűjtöttek rászoruló családok részére.

Héjj Vivien

Már az akció első órájában szép számmal gyűltek a dobozok

Fotó: Simon Erika

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán már karácsonyi hangulat uralkodik, az aula gyönyörűen feldíszített karácsonyfája alatt pedig sorra gyűltek a karácsonyi köntösbe bújt cipősdobozok. Minden egyes, játékokat és édességeket tartalmazó doboz egy kisfiú vagy kislány ünnepét teheti szebbé.

– A kezdeményezés az egyetem hallgatói önkormányzatától származik, az ötletet az Alba Regia Műszaki Kar és a megyeszékhely önkormányzata egyaránt támogatta. Szerintem ez egy nagyon szép gesztus, igyekszünk a rászoruló gyerekek karácsonyát szebbé tenni, és erre ösztönöznénk másokat is – fogalmazott Harcsa Balázs, az Alba Regia Műszaki Kar HÖK elnöke.

Az összegyűlt adományok az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központhoz kerülnek, akik eljuttatják a jótékony felajánlásokat a nehéz helyzetben lévő családokhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában