Szemétszállítás és ünnepi nyitvatartás

2023.12.18. 13:00

Mutatjuk, mikor kell kirakni a kukákat az év végi ünnepek alatt!

Minden évben fontos kérdés: mikor kell kirakni a kukákat az ünnepek idején? A Depónia Nonprofit Kft-nél csak január 1-jén nem viszik el a szemetet. Ugyanakkor változásra számíthatnak a jövő évtől a csókakői, csákvári és nagyvelegi lakosok.

Borsányi Bea

Fotó: Depónia

A karácsonyi ünnepek alatt a Depónia a megszokott ürítési rend szerint szállítja el a hulladékot az érintett településeken, azaz december 25-én hétfőn és 26-án kedden is ki lehet tenni a kukákat azokon a helyeken, ahol hétfőn vagy kedden szokták elvinni a szemetet. Január 1-jén azonban a kukások sem dolgoznak, így hétfő helyett vasárnap, vagyis december 31-én reggel lesz szemétszállítás. A gyűjtőedényeket reggel 6 órára kéri a szolgáltató kihelyezni!

A Csákvár Szabadság téri ügyfélszolgálat december 25-én zárva tart és zárva lesz a Székesfehérvár Honvéd utcai ügyfélszolgálat is december 26-án. Fehérváron két ünnep között, december 28-án 7 és 19 óra között lesz lehetőség személyesen ügyet intézni a Depóniánál. December 25-26-án, valamint január 1-jén ugyancsak zárva tartanak a Depóniához tartozó hulladékudvarok és a csalai Hulladékkezelő Központ is. A többi napokon a nyitvatartás a szokásos, ám mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak a www.deponia.hu oldalon.

2024 januárjától változásra kell számítaniuk a csákvári, a csókakői és a nagyvelegi lakosoknak: Csákváron a vegyes és a szelektív hulladék elszállítása csütörtöki napokra kerül át, míg Csókakőn és Nagyvelegen a jövőben keddenként viszik el a vegyes hulladékot, viszont a szelektív hulladék elszállításának napja nem változik! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában