Édes-Mézes advent Csőszön

2023.12.03. 15:30

Mézeskalács varázslat és szívderítő jótékonyság

December 9-én Csőszön az adventi készülődést egy különleges és jótékony célú eseménnyel is bővítik.

Hajdú Marianna

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Az "Édes-Mézes Advent" süteménysütő rendezvényen a résztvevők betekintést nyerhetnek a mézeskalács készítés fortélyaiba, amelynek sikere már a korábbi rétes sütési workshopon is bizonyított.

Mint a FEOL.hu megtudta, azoknak, akiknek nem csupán a közösségi összetartás erősítése a céljuk, hanem a helyi rászoruló családok támogatása is, különleges programokkal készülnek a szervezők. A mézeskalács készítés mellett a helyi méhészet által szervezett kóstoló és vásár mellett jótékonysági bejgli vásár is várja a látogatókat.

A Kossuth Lajos utcai iskola épületében 14:00 órától a szívet melengető forró tea és az illatos forralt bor mellett a karácsonyi hangulat garantált, és mindeközben a résztvevők jó ügyet is támogatnak. Az értékesített finomságokból származó bevétel ugyanis, a település rászoruló családjaiban élő gyermekek karácsonyát fogja szebbé varázsolni.

A rendezvényre a belépőjegy jelképes, ami egy adag mézeskalács elkészítésének jogát biztosítja. Az előregisztráció kötelező, így a szervezők képesek a kellő mennyiségű alapanyagot és a zavartalan élményt minden résztvevő számára biztosítani.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában