Lehullt a lepel

2023.12.10. 09:00

Hoppácska! Kiderült a III. Sárbogárdi Adventi Forgatag programja

Az adventi időszakban nemcsak a megyeszékhely utcáit tölti meg az ünnepi hangulat, hanem számos vidéki település is különböző, egyedi karácsonyi programmal örvendezteti meg a helyieket és a látogatókat egyaránt.

Kecskés Zoltán

Kézműves, népművészeti és iparművészeti termékekkel is várják az érdeklődőket a sárbogárdi adventi forgatagon!

Fotó: Fehér Gábor /Archív

Nem kivétel ez alól a Mezőföld szívében található Sárbogárd városa sem, melynek központja, a Hősök tere december 15. és 22. között újra ünneplőt ölt a III. Adventi Forgatag keretében. Az ünnepi díszben tündöklő téren lesznek koncertek, színházi előadások, Mikuláslátogatás és természetesen a vásári hangulathoz hozzájáruló finom ételek, és italok mellett  a helyi kézművesek szemet gyönyörködtető alkotásai. A fényekben úszó kis bódék csak még tovább fokozzák az ünnepi hangulatot, melyekben forralt bor és egyéb adventi finomságok végeláthatatlan kínálatát fedezhetitek majd fel a kilátogatók. 

Az ünnepi programok december 15-én, pénteken esti hivatalos megnyitóval kezdődnek, Sükösd Tamás polgármester köszöntő beszéde után  a PTE Brass Band Retro és karácsonyi slágerek rézfúvósokra című műsora csendül fel, majd az első nap megkoronázásaként a Mikulás is megérkezik a térre a gyerekek nagy-nagy örömére.
A részletes programot a www.sarbogard.hu weboldalon olvashatja el, vagy IDE kattintva!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában