Téli, de sosem fagyos

2023.12.17. 16:05

Kellemes hangulatú koncertet adott a családoknak Gryllus Vilmos Fehérváron

Különleges, karácsonyi hangulatba és ugyanolyan díszbe öltözött december 17-én vasárnap a Mercure Hotel Magyar Király díszterme. Kettős okból történt mindez, ugyanis nem csak Gryllus Vilmos előadóművészt várták, hanem a koncertjére érkező sok-sok családot is. Nem vártak hiába, teltház volt.

Palocsai Jenő

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Számtalan tematikus albummal rukkolt már elő Gryllus Vilmos, így mindig tud valami újat és egyben valami aktuálisat mutatni. December 17-én délelőtt a Mercure Hotel Magyar Király dísztermében lépett fel. A roppant üvegkupola alatti terem zsúfolásig telt az érdeklődőkkel, akik elmentek meghallgatni élőben a Téli daloskönyvet. 

Fotó: Fehér Gábor / FMH

–Ebben az előadásban csupa olyasmiről énekelek és mesélek, ami télen történik. Először a Mikulás látogat meg minket december elején, aztán jön a legnagyobb ünnep, a karácsony. De a farsang is télen van és ha esik a hó, lehet szánkózni, hóembert építeni, sorolta a téli eseményeket és az azokhoz kapcsolható dalokat Gryllus Vilmos.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Hiába van hideg télen, az előadóművész dalai és a megénekelt téli kalandok melegséget vittek a hallgatóság szívébe.

A télvízi hangulatot a Fehérváron jól ismert ÁKOS Programszervezőnek köszönheti a legifjabb közönség. És szinte garantált, hogy a programszervező nem hagyja színvonalas műsorok nélkül a családokat 2024-ben sem. Jön a Nefelejcs Bábszínház, az Ametist Bábszínház, a legények és leányok garantáltan jó hangulatba cseppenhetnek február végén az Apacuka-koncerten az ÁKOS Programszervező jóvoltából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában