Már csak egy hét karácsonyig

2023.12.18. 10:00

Fellobbant az öröm lángja is az előszállási adventi koszorún

Advent harmadik vasárnapján Varga Gábor országgyűlési képviselő gyújtotta meg a harmadik gyertyát az Arany János utcai Kőkeresztnél rendezett ünnepségen.

Kecskés Zoltán

Már a harmadik gyertya is ég.

Fotó: Sebestyén Bálint

– Előszálláson kétség kívül a hit, a remény és az öröm is jelen volt a harmadik adventi gyertya meggyújtásánál - szívderítő az az őszinte lelkesedés és szeretet, amivel a település fiatalabbjai és kicsit idősebbjei hétről hétre és évről évre összehozzák a közösséget, az adventi időszakban és a dolgos hétköznapokban egyaránt. Minden gratulációm és elismerésem Előszállásé és az előszállásiaké, köszönöm a megtisztelő meghívást és a vendégszeretetet! – számolt be Dél-Fejér országgyűlési képviselője az ünnepi eseményről, melyet az Előszállási Patakparti Óvoda műsora tette színesebbé.

Az Előszállási Patakparti Óvoda ünnepi műsora 
Fotó: Sebestyén Bálint

A rendezvényen természetesen nem maradhattak el a finomabbnál finomabb falatok és a forralt bor sem. Az Előszállási Ifjúsági Egyesület ünnepi programsorozata december 21-én, 17:30-kor a templom karácsonyfájának díszítésével folytatódik, majd december 23-án, szombaton 16:00 órakor kezdődő gyertyagyújtással záródik. 

Finomabbnál finomabb falatok sem hiányozhattak az ünnepségről.
Fotó: Sebestyén Bálint

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában