Havaseső

2023.12.07. 10:01

Fejér vármegyei hóhelyzet: Enying aktuális állapota

Hajdú Marianna

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Az elmúlt órákban Enying térségében jellemzően havasesővel találkozhattak az itt élők. Ez az időjárási jelenség a város utcáit inkább latyakossá, mintsem klasszikus értelemben havassá tette. A helyi önkormányzat és a karbantartási szolgálatok azonban szüntelenül dolgoznak azon, hogy az utakat biztonságosan járhatóvá tegyék.

A polgármester kiemelte, hogy a városi szolgálatok “küzdenek az elemekkel”, de hatékonyan veszik fel a harcot a télies körülményekkel. Szerencsére a reggeli órákra a lehullott csapadék nem alakult jéggé, ami lehetővé tette, hogy az utak takarítása azonnal megkezdődhessen.

Jelenleg a főbb utcák már biztonságos állapotban vannak, folyamatosan tisztán tartják őket. Az önkormányzat és a közterület-fenntartók célja, hogy a lehető leggyorsabban a mellékutcákba is eljussanak, hogy a helyi lakosok mindennapjai zavartalanul folytatódhassanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában