Egy bögre és egy nyitott szív

2023.12.16. 17:00

Énekkel, mesével és rajzpályázattal ünneplik a harmadik gyertyagyújtást Fehérvárcsurgón

Egy egész estés csodavilág várja azokat, akik ellátogatnak a Károlyi-kastélyba december 17-én este.

Palocsai Jenő

A szervezők környezettudatosan nem akarnak műanyagpohár hegyeket, emellett a fahéjas, szegfűszeges forraltbor és a citromos tea is jobban esik valódi bögréből

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Egy saját bögre és egy nyitott szív a belépő, amiért cserébe az érdeklődők meghallgathatják a helyi református gyülekezet karácsonyi várakozását, majd a Károlyi József Általános Iskola énekkarának műsorát december 17-én, 17:00 órai kezdettel, a Károlyi-kastélyban. 

A megjelenteket Écsi Gyöngyi mesemondó repíti messzi tájakra, a Gyertek velem Betlehembe című előadásával. A harmadik adventi program része lesz a Karácsonyi üdvözlet című rajzpályázat munkáinak kiállítása és eredményhirdetése is. 

A helyszínen kínált teához és forralt borhoz mindenkinek saját bögrét kell vinni, de aki ennél is többet szeretne tenni a közösségért, az vihet süteményeket is a gyertyagyújtás alkalmából rendezett szeretet-vendéglátáshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában