Amikor a segítségnyújtás vármegye határokat lép át

2023.12.29. 13:00

Egy egész busznyi adomány érkezett Fejér vármegyéből az ország keleti szegletébe

Kerekes Ildikó, Jenő polgármestere nem csak települése határain belül nyújt támogatást. Csütörtökön egészen Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye szívébe utazott, egy egész busznyi adománnyal.

Hajdú Marianna

Fotón balról jobbra: Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének Elnöke, Pesszer László A Világ Győzedelmes Királynője Kápolnáért Alapítvány alelnöke, Turi Tamásné Emese Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány munkatársa és Kerekes Ildikó, Jenő település polgármestere

Forrás: Magyar Asszonyok Érdekszövetsége

Kerekes Ildikó a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének tagjaként, hosszú évek óta dolgozik azon, hogy segítsen ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.

"Hiszem, hogy a segítség nem korlátozódik egy községre, vagy akár határon belülre"

 - mondta Kerekes Ildikó, Jenő település polgármestere.  

"Természetesen Jenő község nevét mindenhol megemlítem, és invitálok mindenkit, ha erre jár nézze meg a kis községünket. Bár ez a segítségnyújtás független a polgármesterségtől, mert már a polgármesterség előtt tagja voltam a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének. Hosszú évek óta dolgozunk és segítünk határon belül és kívül is. "

A csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében jártak, ahol 23 családnak juttattak el élelmiszercsomagokat, melyet magánszemélyek bőkezű adományaiból állítottak össze. 
A 23 családnak összeállított ajándékcsomagok épségben megérkeztek Nyíregyházára, köszönhetően a Világ Győzedelmes Királynője Kápolnáért Alapítvány alelnökének, Pesszer Lászlónak, aki az adományozó csapat kisbuszát vezette, és Turi Tamásné Emesének, aki a csomagokat személyesen viszi el a nagycsaládosokhoz.

"Jenőben a Karitasz segíti a családokat, nekem van módom mások megsegítésére is a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége által, és ilyenkor, karácsony után is jólesik adni és segíteni"

- zárta gondolatait a polgármester.

Az érdekszövetség segítségével Fejér vármegyében már korábban több civil szervezet is kapott befőző automatákat, de Kerekes Ildikó és csapata Böjte Csabánál is járt már Déván, bizonyítva, hogy a segítségre mindenhol szükség van. 

Így karácsony után is, mikor a legtöbben már a pihenést részesítik előnyben, Kerekes Ildikó és csapata továbbra is azon dolgozik, hogy adni és segíteni tudjanak.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában