Kalandra Fel!

2023.12.05. 13:09

Csodás Mikulásvonat vár mindenkit Polgárdiban!

Figyelem, figyelem, kedves kalandorok! Fogják meg a sapkáikat, kapják fel a sálakat, mert különleges meglepetéssel várnak december 5-én Polgárdiban.

Hajdú Marianna

Forrás: shutterstock.com

Mikulásvonat szeli át Polgárdi utcáit kedden délután, és invitál mindenkit egy varázslatos utazásra.

Három megálló végtelen kaland, amit a Mikulásvonaton robogva élhetünk át. A megállóhelyeket vidám ideiglenes táblák mutatják, három különböző megállóból választhatnak, és minden megállónál újabb izgalmak várják az utasokat.

A vonat három különféle útvonalon viszi el az utasokat egy rövid, de felejthetetlen körútra. Minden körben 40-50 fő élvezheti a látványt és a hangulatot. A polgárdi óvodától 16:00 órakor indul a szerelvény, 17:00 órakor az Esze Tamás utcai játszótér megállójában lehet felszállni. Végül 18:00 órakor a tűzoltóság épülete előtti, ideiglenes Mikulásjárat megállóban van lehetőség az ünnepi gőzössel utazni.

Bár a hideg ellen a vonat plexiből készült ablakai védnek, ne felejtsen el senki melegen öltözni! A csapadék sem állíthatja meg a kalandot, hiszen a Mikulásvonat esőben, hóban is zökkenőmentesen szállítja utasait.

Egy kör után új utasoknak kell helyet adni, de ne aggódjanak, a sorban állás után újra felszállhatnak, hogy senki se maradjon le a mókáról!

És a legcsodálatosabb hír az, hogy az egész fantasztikus utazás teljesen ingyenes! Kalandra fel!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában