Éljenek a lehetőséggel!

2023.11.09. 17:00

Zöldhulladékgyűjtés lesz szombaton Csákváron

Szombaton, november 11-én az éves hulladéknaptárban szereplő napokon felüli zöldhulladékgyűjtés lesz Csákváron, melyet az önkormányzat és a Depónia Nonprofit Kft. közösen szervez. Éljenek a lehetőséggel!

Feol.hu

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

A gyűjtés alkalmával lehetőségük van a telkükön keletkezett zöldhulladék elszállíttatására, így elviszik a levágott füvet, az összegyűjtött, lehullott lombot, 5 centiméter vastagságot meg nem haladó ágakat. Nem szállítják el ugyanakkor a kommuniális hulladékot (a növényi eredetű élelmiszermaradékot sem), illetve az olyan egyéb hulladékot, amit lomtalanítás keretében lehet elvitetni és ne rakják ki a veszélyes hulladéknak minősülő szemetüket sem!

Az ingatlanukon keletkező zöldhulladékot legfeljebb 70 cm hosszú, 50 cm átmérőjű kötegekbe kötözve, vagy maximum 110 literes zsákba csomagolva a közlekedési út mellé kérik kihelyezni úgy, hogy az ne zavarja sem a gyalogos, sem pedig a jármű forgalmat. A kipakolást legkésőbb reggel 6 óráig végezzék el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában