Célegyenesben

2023.11.27. 12:09

Az utolsó simítások zajlanak a városban az első adventi hétvége előtt

Ahogy november vége felé haladunk, mindenki egyre jobban karácsonyi lázban ég, hiszen az advent már közeledik. A fehérvári karácsonyi vásár december harmadikán nyitja ki kapuit, a városgondnokság emberei pedig már hetek óta ünnepi díszbe öltöztetik a belvárost. Az utolsó simítások zajlanak.

Beke Zsombor

A város fája már napok óta a helyén, most már a díszek és a fények kerülnek majd fel rá

Forrás: Beke Zsombor / Fejér Megyei Hírlap

Már a nyakunkon karácsony, ahogy Mariah Carey „All I Want For Christmas Is You” című örök slágere kúszik fel minden országban a zenei listákon, úgy közelednek az ünnepek és az első adventi hétvége is, az első gyertya meggyújtására már a héten sor kerül. Székesfehérvár belvárosában sétálva a legtöbb „kellék” már a helyén van, az utolsó simítások pedig zajlanak, a város karácsonyfájára a díszek és az égők kerülnek fel, valamint már egyre jobban készen van a városháza előtti színpad is. A célegyenesbe fordult a készülődés, pár nap, és tényleg mindenhol a karácsonyi hangulat köszönt majd ránk szép fényekkel, valamint a forralt bor és a kürtöskalács illatával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában