Gazdikat keresnek!

2023.11.18. 12:00

Telt ház: nincs több hely a Herosz cicaházában!

Segítségkérő videót osztott meg közösségi oldalán a napokban a Herosz Fehérvári Állatotthon: azt szeretnék, ha minél több gazdi jelentkezne náluk, mert sajnos jelenleg nem tudnak több macskát befogadni, s ellátni.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: herosz

"Nincs több helyünk! Alig van örökbefogadás, viszont sokkal több cica érkezik. Nem tudjuk mi lesz így később. Segítsetek gazdit találni, osszátok a posztjainkat. Köszönjük!" - írták ki a napokban az állatotthon dolgozói Facebook oldalukra. 

Jelenleg, sőt inkább átlagban, 90-100 körül van a cicalétszám, körülbelül 60 férőhelyre. Az ő felelősségteljes ellátásukba az etetésen túl az orvosi ellátás is beletartozik, amit az otthon kizárólag adományból tud megtenni. De még az adományok sem képesek plusz férőhelyeket teremteni, gazdákra, örökbefogadókra lenne szükség! Ez lenne számukra az igazi karácsonyi ajándék - fogalmaztak. A telt ház azt is jelenti, hiába kapnak napi szinten számos segítségkérést, amíg a "cicaházban" nem szabadul fel hely, addig új ellátottak fogadására sincs lehetőség. 

Ha a kánonban dorombolók közül szívesen maga mellé fogadna egy bundás társat, kinek élete végéig gondját viseli, felelősséggel, akkor előzetes egyeztetés, időpontfoglalás után (ez a közösségi oldaluk felületén érhető el) a Herosz telephelyén (Takarodó út 5.) megteheti. A honlapon megtekinthetők az örökbefogadásra váró cicák mellett a kutyusok is. A képek és adatok ide kattintva elérhetők. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában