Kirándulás és jótékonyság

2023.11.29. 15:00

Téli gyalogos teljesítménytúra lesz a Gaja-völgyben, Fehérvárcsurgón

A Gaja-völgy Egyesület szervezésében idén is megtartják a Gaja-Völgyi Mikulás teljesítménytúrát. A 8. alkalommal megtartott eseményen megismerhetik a vállalkozó szellemű mozogni vágyók a völgy, illetve a kastélypark szépségeit.

Palocsai Jenő

Fotó: A szervezők

December 2-án, szombaton indul a Gaja-völgyi Mikulás teljesítménytúra. A klasszikus Gaja-szurdok látogatása, és a látványos túra után találkozhatnak a résztvevők a Mikulással a Károlyi-kastély kertjében, Fehérvárcsurgón. 

–Családosoknak most is megrendezzük a rövid, de annál izgalmasabb Gaja-völgyi Mikulás sétát, ahol a gyerekeknek önállóan kell egy remek kirakós elemeit megkeresniük ebben a mesés környezetben, és közben bekukkanthatnak a Mikulás puttonyába is–tudtuk meg Suhajda László szervezőtől. 

Az esemény december 2-án, szombaton lesz, a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban, illetve a Petőfi Sándor u. 2. szám alatt. A rajt reggel 08-tól 12 óráig lesz, távtól függően. 

Az előnevezés november 27-én éjfélkor lezárult, de a Mikulás Túra napján is lehet nevezni a helyszínen. A teljesítménytúra minden résztvevője kitűzőt és oklevelet kap, de nem mennek haza üres kézzel a Mikulás séta apró versenyzői sem, ők azt a kirakóst kapják, melynek darabjait a séta során össze kellett gyűjteni. 

A rendezvényen kézműves vásár és adománygyűjtés is lesz a fehérvárcsurgói ovi számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában