Digitális Élményközpont

2023.11.15. 17:00

Nyílt napot rendez az Alba Innovár

Újra nyílt napot rendez az Alba Innovár – Digitális Élményközpont. A 10 éven felüli látogatóknak szóló nyílt napon a gyerekek megismerhetik az élményszerű tanulást, Lego-robotokat programozhatnak és többek között kipróbálhatják az alkotást a 3D nyomtatóval.

Feol.hu

November 25-én, szombaton ismét nyílt napot szervez az Alba Innovár – Digitális Élményközpont, hogy a látogatók megismerjék az élményszerű tanulást, melyben az Alba Innovár diákjai már nap mint nap részt vehetnek. A nap során bemutatják, hogy milyen egyszerű különféle tárgyakat tervezni, alkotni és kinyomtatni a 3D nyomtatóval, valamint lehetőség lesz a Lego Spike robotok programozására is. A résztvevők megismerkedhetnek a Sphero Bolt interaktív gömbrobottal, de kódfejtés is lesz az Alba Innovár szabadulószobájában.

Fontos, hogy a foglalkozásokon csak 10 éven felüliek vehetnek részt. Kiskorú csak 18 éven felüli kísérővel látogathatja az eseményt, ebben az esetben mindkettőjük számára szükséges a regisztráció. Regisztrálni ide kattintva lehetséges.

A szervezők mindenkit várnak, akit érdekel a digitalizáció és a modern, élményszerű tanulása világa! - olvasható az ÖKK közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában