Spóroljon egyszerűen és gyorsan!

2023.11.02. 12:00

Mezőkomárom is csatlakozott az országos LED-csereprogramhoz

Egészen november 30-ig pályázni az új és gazdaságos fényforrásokra, immáron a mezőkomáromiaknak is.

Kecskés Zoltán

Illusztráció: Fehérvár már az előző meghirdetett programban is részt vett.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Az önkormányzati tájékoztatóból kiderül, hogy az országos kezdeményezésnek köszönhetően a lakosok lecserélhetik a jelenlegi izzóikat új és gazdaságos fényforrásokra. A www.ledcsere.hu honlapon pedig pár kattintással kiszámolható mekkora megtakarítást eredményezhet, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban.

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

A lakosoknak nincs más dolguk, mint a www.ledcsere.hu weboldalon a „Jelentkezésre" kattintva regisztrálni. Bárki igényelheti, akinek a nevén villanyszámla van. Mindösszesen néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult. Fontos, hogy a regisztráció oldalán átvételi helyként Mezőkomáromot jelölje be! Az átvitel időpontjáról a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezését visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

Nem minden háztartás ugyanannyi ingyenes LED-re jogosult. Kalkulátor segít.
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában