Helyszín: a Szalki-sziget

2023.11.26. 17:24

Megvolt a hivatalos bejelentés: visszatér a Rockmaraton!

"A remény főnixként kel fel az összetört álmok hamvaiból" – tette ki sejtelmesen az S. A. Sachs-idézetet közösségi oldalára a Rockmaraton stábja.

Szanyi-Nagy Judit

A Rockmaraton egy pillanata 2019-ből

Fotó: Archív (Szabóné Zsedrovits Enikő)

A november 25-ei, szombati bejegyzésben azt ígérték, másnap, vagyis november 26-án délután további részleteket tudhatnak meg a kíváncsi követők. Nos, a pillanat elérkezett, így kijelenthető: ahogyan azt sokan sejtették, többéves kimaradás után visszatér a Rockmaraton!

Egyelőre csupán a dátum ismert, eszerint július 11. (csütörtök) és július 15. (hétfő) között rendezik meg a jubileuminak tervezett fesztivált, Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten. Az elmaradt, ugyancsak harmincadik évfordulót ünneplő 2020-as rendezvényen fellépett volna a többi között a Cradle of Filth, a The Agonist, a Sepultura és a Suicidal Angels is.

A szervezők azt ígérték, hamarosan ismertetik a lineupot, a programot, amit a kapcsolódó kommentek alapján már nagyon sokan várnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában