Előremutató döntések

2023.11.13. 20:00

Még át sem adták, de már az időpontok nagyrészt elkeltek!

Sárbogárd önkormányzati testülete a napokban tartott ülésén számos döntést hozott, melyekről Sükösd Tamás, a település polgármestere számolt be a feol.hu-nak.

Kecskés Zoltán

Fotó: Békési József

Túlnyomórészt egyhangú döntések születtek. Módosították a szociális rendeletet, de szó volt többek között a város üzemeltető cég, a Dészolg éves beszámolójáról, amit a város képviselő-testülete el is fogadott. Terítékre került egyebek mellett az idei fűtésszezon is: jó hír, hogy idén korlátozásokkal nem kell számolni az önkormányzat által működtetett intézményekben. Ugyancsak döntés született a december 6-án hivatalosan is átadásra kerülő sportcsarnok díjairól is.

Az utóbbival kapcsolatban a polgármester kifejtette, hogy igyekeztek jutányos, elérhető áron a rendelkezésre bocsátani az egyesületeknek a küzdőteret, hiszen a cél, hogy minél több sport leljen új otthonra a létesítményben. Sükösd Tamás városvezető hozzátette, hogy a testületi ülést követően pedig már meg is történt az egyeztetés a sportágak képviselőivel, ami annyira jól sikerült, hogy hétköznapokon délután 3 és este 9 óra között gyakorlatilag minden időpont elkelt. A délelőtti órákra pedig vélhetően a sárbogárdi iskolások érkeznek majd a mindennapos testnevelés keretében. Erről azonban még folynak az egyeztetések a tankerülettel – mondta.

Mindezeken felül döntés született arról is, hogy a honlapon kialakítanak egy nyílt box-ot, ahová a kulturális intézmények feltölthetik programjaikat, hogy az esetleges időpont ütközéseket elkerüljék. Kvázi egy programfüzetként szolgál majd az itt élőknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában