Frissen Fejérből

2023.11.08. 14:44

Már magasodnak az új fehérvári kerékpártárolók fémvázai

Még szeptember elején döntött a költségvetési bizottság arról, hogy megkezdődhet a fedett, emeletes kerékpártárolók építése a székesfehérvári vasútállomás környékén. A tárolóknak legkésőbb az év végéig mindegyik helyszínen működniük kell.

Szanyi-Nagy Judit

Képünk a november 8-ai, kora délutáni állapotokat mutatja

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A folyamatokról lapunk is folyamatosan beszámol, legutóbb, november 5-én például arról írtunk, hogy elkészült a beton alapozása annak a négy kerékpártárolónak, amelyek a vasútállomás környéki kerékpáros "parkolási gondokat" enyhítik majd. 

A vasútállomás közvetlen közelében, a Béke téren épülő s ezáltal több mint száz új parkolóhelyet teremtő "állások" fémvázát november 8-án tették a helyére a szakemberek, amely lépéssel eggyel közelebb kerültek a célhoz: ahhoz, hogy az év végéig elkészüljenek a tárolók. Cser-Palkovics András polgármester korábbi közösségi oldali bejegyzéséből tudjuk: ezek mindegyike fedett lesz, sőt az egyik zöldtetőt kap és mindegyik helyszínt lefedi a közterületi kamerarendszer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában