A Zichy ligetnél már látható az új dísz

2023.11.15. 14:30

Különleges fénykorona teszi még ünnepibbé az adventi időszakot Fehérváron

A már ismert adventi díszek, fények mellett egy különlegességgel is készül Fehérvár az adventi időszakra: a városgondnokság munkatársai rakták össze az új "díszt", amelyen a korona is feltűnik.

Házi Péter

Várhatóan kedvelt fotózkodó helyszín is lesz a készülő fénykorona a Zichy ligetben

Forrás: Cser-Palkovics András közösségi oldala

Idén a megújult Kori Liget mellett egy új, adventi fénykorona is díszíti a Zichy ligetet. Cser-Palkovics András közösségi oldalán jelentette be, hogy az adventi óriásgömbdíszek és fényfolyosók után hamarosan elkészül a fénykorona is, mely remek fotó- és sétahely lehet mindenki számára az ünnepi forgatagban.

Amint a polgármester írta, "a tapasztalatok azt mutatják, hogy az adventi óriásgömb díszek és fényfolyosók nagyon kedvelt fotó- és sétahelyek, idén decemberre pedig egy újdonságot is hozunk a Zichy ligethez! A fénykorona hamarosan teljesen összeáll, hála a Városgondnokság munkatársainak, akik október végétől egészen az Advent kezdetéig folyamatosan dolgoznak városunk ünnepi díszbe öltöztetésén. Köszönet mindannyiuknak!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában