Megkezdték a gyűjtést

2023.11.05. 15:00

Idén is jótékonykodnak a megyei BMW-sek

A Fejér Megyei BMW Klub fennállása óta már harmadik alkalommal rendezi meg idén a Karácsonyi felvonulás és BMW Mikulás nevű eseményét Székesfehérváron.

Házi Péter

Fotó: FMH-archív (Nagy Norbert)

Habár december 23., a jótékonysági rendezvény napja még messze van, a gyűjtés már elkezdődött. Amint ugyanis Szakács Lászlótól, az akció egyik szervezőjétől megtudtuk, a Fejér Megyei BMW Klub klub tagjai ilyenkor összefognak és régi, megunt, de jó állapotú játékokat, plüssöket, valamint készségfejlesztő társasjátékokat gyűjtenek össze. Emellett pedig megkezdték a Mikuláscsomagokat készítését, összeállítását is.

December 23-án 15 órakor találkoznak a Videoton stadion VIP-parkolójában, ahol még lehetőség lesz a felajánlott ajándékok, játékok átadására, majd a karácsonyi díszekkel dekorált BMW-kkel egy felvonulást tartanak a városban. Végül a plaza melletti taxi fordulóban, a Mátyás király körút és Liszt Ferenc utca sarkán kezdik el a Mikuláscsomagok osztását az arra járó gyermekeknek.
Végül este csoportosan elindulnak a kórház gyermekosztályára, ahol a karácsonyfa alá teszik az említett játékokat, plüssöket és a megmaradt Mikuláscsomagokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában