Lakossági fórum a konzultációról

2023.11.30. 12:00

Fontos kérdések Sárbogárdon: Biztonság, rezsivédelem és családvédelem!

Az elmúlt napokban megérkeztek a postaládákba a nemzeti konzultációs ívek, melynek középpontjában Magyarország szuverenitásának védelme áll. Ennek fontosságáról és a részletekről Menczer Tamás külügyi államtitkár és Varga Gábor országgyűlési képviselő tart fórumot pénteken Sárbogárdon.

Kecskés Zoltán

Megérkeztek a postaládákba a nemzeti konzultációs ívek

Fotó: Mártonfai Dénes / MD-Archív

Mint ismert Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a napokban kijelentette, hogy Brüsszel támadást indított a nemzeti konzultáció ellen, és mindent megtesz a magyar emberek elhallgattatásáért. Azt akarják, hogy úgy táncoljunk, ahogy ők fütyülnek, pont, mint a Gyurcsány-korszakban. A Kormány, hogy ezt megakadályozza, nemzeti konzultációt indított. 

„A nemzeti konzultációval kapcsolatos tájékoztató fórumon Dél-Fejérben a vendégünk Menczer Tamás külügyi államtitkár lesz."  – olvasható Varga Gábor országgyűlési képviselő közösségi oldalán. A felhívásból kiderül az is, hogy az eseményt december 1-én tartják Sárbogárdon, a Városháza dísztermében pénteken 18 órakor. Mint azt a képviselő írja: A fórumra várunk szeretettel minden hazája iránt elkötelezett érdeklődőt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában