Mikulás csomagokkal a mosolyokért

2023.11.11. 13:00

Eggyel több helyen várják a felajánlásokat Fejér vármegyében

Újra itt a lehetőség, hogy örömet szerezzünk a rászorulóknak: Andi bohóc és segítőinek kezdeményezéséhez újabb támogató csatlakozott.

Hajdú Marianna

Fotó: Pixabay

A múlt évek sikerén felbuzdulva, idén ismét Mikulás csomagok gyűjtése zajlik, melynek célja, hogy a sérült gyerekeken, időseken, anyaotthonok lakóin és mozgássérülteken is segítsenek.

Az akció mögött álló lelkes csapat, Andi bohóc és segítői, hatalmas elkötelezettséggel dolgoznak a cél érdekében: egy csomag, egy mosolygós arc. Ez az akció több mint adományozás. Ez egy közösség összefogása, ahol mindenki – a helyi lakosoktól kezdve az üzletekig és az intézményekig – részt vesz a karácsonyi öröm és szeretet terjesztésében. 

A kezdeményezéshez idén csatlakozik a szabadbattyáni Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár is, ami új dimenziót nyit a jótékonysági munkában. Márkus Lajosné, az intézmény vezetője a Feol.hu-nak elárulta, hogy az ötlet akkor született, amikor látta a környékbeli gyűjtőpontok sikerét. 

"Úgy éreztük, nem maradhatunk ki ebből a csodálatos kezdeményezésből."

– mondta az intézmény vezetője.

A gyűjtés December 8-ig tart, és a művelődési ház nyitvatartási ideje alatt várják a csomagok érkezését. Az adományozók különféle játékokkal, ruhákkal és hasznos tárgyakkal járulhatnak hozzá, hogy a Mikulás csomagokkal több mosolygós arcot varázsoljanak az ünnepek alatt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában