Családi együttlét és kreativitás

2023.11.10. 18:51

Az Enyingi Szirombontogató Óvoda tökfaragó versenye

Az Enyingi Szirombontogató Óvoda legújabb kezdeményezése, egy tökfaragó verseny, nemcsak a kreativitást serkentette, hanem az óvodások és családjaik közötti kapcsolatot is megerősítette.

Hajdú Marianna

A különlegesen faragott tökök egy csoportja, az Enyingi Szirombontogató Óvoda tökfaragó versenyén

Forrás: Enyingi Szirombontogató Óvoda

Az Enyingi Szirombontogató Óvoda intézményvezetője, Tolnai Zsuzsanna a Feol.hu-nak nyilatkozva elárulta, hogy az óvoda évente többször rendez tematikus foglalkozásokat a családok bevonásával. Ezek a foglalkozások különleges feladatokat tartalmaznak, amelyek összekötik az óvodai közösséget és a családokat. A legutóbbi ilyen kezdeményezés egy tökfaragó verseny volt, amely az őszi évszakra koncentrált, teljesen elkülönülve a halloweeni hagyományoktól.

 

Ez a verseny különösen nagy sikert aratott. Meglepően sokan válaszoltak a felhívásra, és majdnem 80 darab faragott tök érkezett az óvodába. Tolnai Zsuzsanna hangsúlyozta, hogy a tökfaragás nem csak a kreativitást serkenti, hanem a családi kapcsolatokat is erősíti. Az óvodások és szüleik által külön tökök lenyűgöző változatossággal és fantáziával készültek, ami a családi együttműködés és összetartás jelentőségét miatt.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában