Karácsonyi játék

2023.11.20. 18:00

Akár mindenkinek lehet "titkosa" Kajászón!

Idén, immár negyedik alkalommal rendezik meg a titkos ajándékozást Kajászón! Aki szeretne bekapcsolódni, decemer 6-ig, azaz Mikulásig jelezheti a szándékát!

Borsányi Bea

A lényeg a meglepetés, nem a drága ajándék!

Fotó: Illusztráció / Pixabay

- Annak idején egy országosan meghirdetett karácsonyi ajándékozásból vettük az ötletet, nyilván azzal a módosítással, hogy mi csak a falura korlátoztuk az akciót, melynek lényege, hogy a jelentkezők nevét összesorsoljuk, aztán mindenkihez eljuttatjuk, kinek kell ajándékot küldenie. – mesélte tavaly a feol.hu-nak az akció egyik szervezője, Sallai Zita, aki idén is eddigi „társával”, Nagy Enikővel koordinálja a karácsonyi játékot a faluban.

Aki beszáll, kap a szervezőktől egy nevet, akinek ajándékot kell vennie vagy készítenie, nagyjából kétezer forint értékben. Fontos kitétel, hogy mindenki csak olyan ajándékot adjon, aminek maga is örülne, senkit ne hozzanak az ajándékkal kellemetlen helyzetbe! Az ajándékozott nem fogja tudni, kitől kapja a meglepetést, hiszen azt a szervezők juttatják el hozzá. A lényeg, hogy a játékba beszállók örömet szerezzenek az ajándékukkal. Cserébe persze, őt is meglepi majd valaki, hiszen a játékban mindenki valakinek a „titkosa” lesz.

A jelentkezés határideje december 6., a részvételi szándékkal Nagy Enikőt ([email protected]) vagy Sallai Zitát ([email protected]) kereshetik. A megajándékozandó titkosuk nevét ez után tudják meg a résztvevők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában