December 1.

2023.11.14. 08:00

Adventi jótékonysági estet tartanak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban

A jótékonysági est december 1-jén, pénteken kerül megrendezésre a székesfehérvári Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban és számos ismert művész színesíti a programot előadásaikkal.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Mint azt az esemény plakátja is írja a befolyt összeggel a Kárpátaljai Református Egyházkerület „Mandulafa” Idősek Otthonát és a Munkácsi Szent Erzsébet Karitászt szeretnék segíteni. Ehhez társult a megyeszékhely számos művésze, intézménye és szervezete, köztük a Fejér Megyei Hírlap is. 

Ami pedig az előadókat illeti, közülük is csak néhányat említve, közreműködik Molnár Levente Liszt Ferenc-díjas, Érdemes Művész operaénekes, Szlama László Népművészet Ifjú Mestere, Junior Príma díjas népzenész, Szvorák Katalin Kossuth-díjas, Liszt Ferenc-díjas énekművész és Nyisztor Ilona Európai polgári díjas, Magyar Művészetért díjas népdalénekes. De a fentieken túl még számos elismert előadóművész és népzenész is fellép a rendezvényen. 

A jótékonysági est fővédnöke Spányi Antal megyéspüspök és Steinbach József református püspök.

Támogatói jegyek már kaphatók és a következő helyeken érhetők el: Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, Belvárosi Református Lelkészi Hivatal, Talentum Református Általános Iskola, Ciszterci Szent István Gimnázium, Olajfa Református Óvoda, Líra Vajda János Könyvesbolt, Prekrit Judit (06-20-981-2749). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában