Összefogással sikerülni fog!

2023.11.24. 19:30

A Herosz Fehérvári Állatotthon egyik épületének teteje megadta magát, segítség kell!

A tető 15 éves bitumenes zsindelylemeze az időjárás viszontagságainak már nem tud ellenállni, sürgősen szeretnék megjavítani, cserélni.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: herosz

"Oktatói épületünk teteje, mely magába foglalja a dolgozói öltözőt, és egy kis raktárt is - sajnos az időjárás viszontagságainak nem tud már ellenállni. A tető 15 éves bitumenes zsindelylemeze megadta magát. Sajnos új anyag beszerzésére nincs elegendő anyagi forrásunk, ezért annak cseréjéhez kérünk segítséget" - így a segítségkérés, melyet pénteken osztott meg a Herosz Fehérvári Állatotthon. Mint kiemelték, jól látható, hogy a mögötte lévő épület pedig eléggé rogyadozik… 

Az épület teteje 50 négyzetméter, vagy másképen összes szélessége 17 méter, és 3 méter hosszú. Ezen területre keresnek bármilyen tetőfedő anyagot. Ez lehet hullámpala, lemez, vagy éppen utolsó megoldásként ugyanilyen bitumenes zsindely.

Ahogy megjelent a bejegyzés, a NOÉ Speciális Kutató-Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület Pákozd képviselője azt írta, a csapat vállalja a tetőfedést, hiszen minden szerszám és szaktudás rendelkezésükre áll. Az önkéntes munkaerő tehát megvan, nincs más hátra, a közösségnek kell beállni a projekt mögé, hiszen az állatotthon felajánlásokból tudja csak beszerezni az alapanyagot. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában