Segítenek és díszítenek egyszerre

2023.10.06. 18:00

Tetszetős, aktualizált információs táblák készültek

Az első információs tábla már áll a polgármesteri hivatal előtt Iszkaszentgyörgyön, amelyet hamarosan továbbiak követnek majd a település bevezető útjai mellett, hogy segítsék az érkező vendégek tájékozódását.

Borsányi Bea

Fotó: Borsány Bea / Fejér Megyei Hírlap

- Volt már korábban ilyen, pontosabban ehhez hasonló táblánk, de az évek alatt tönkre is ment és el is avult. Ezért határozott úgy a képviselő-testület még a tavasszal, csináltassunk újat, sőt, újakat! – mondta a feol.hu-nak Gáll Attila, polgármester.

A tábla fentről, légifotó-szerűen ábrázolja a települést – minthogy annak alapján is készült -, de színes rajz formájában jelennek meg rajta a látnivalók és azért, hogy minden ráférjen, kicsit el is kellett „tolni” mindent a valósághoz képest. A végeredmény azonban valóban tetszetős lett. Mint kiderült, amint elkészülnek a fából ácsolt tartók, a további táblák is kikerülnek a településre bevezető utak mellé. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában