Újabb hiba

2023.10.11. 15:30

Most az Irányi Dániel és a Malom utca sarkán nem működött a közvilágítás

Értesüléseink szerint Székesfehérváron az Irányi Dániel és a Malom utca egy részén jó ideje gond van a közvilágítással, így az utcák érintett részén gyakorlatilag teljes a sötétség esténként.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció: Pexels

Elsőként a Városgondnokságot kerestük meg, hogy érdeklődjünk érkezett-e bejelentés az elmúlt napokban erre irányulóan? Mint Bozai István, városgondnok válaszából megtudtuk két nappal korábban jelezte egy fehérvári lakos a problémát. Bejelentése szerint az Irányi Dániel és a Malom utca sarkánál nem működik négy darab lámpa. Erről a tájékoztatták a Ronekot is, aki a városban a LED-es korszerűsítést végzi és mai napon megtörtént a hiba helyreállítása is, amit egyébként egy leoldott biztosíték okozott. 

Bozai István azt is hozzátette, hogy a Roneko a ma esti órákban is ellenőrizni fogja, hogy működik a közvilágítás az érintett szakaszon és amennyiben újra leoldana a biztosíték, akkor valószínűleg az E.ON-nak ki kell cserélnie. 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában