Van mit megbeszélni

2023.10.25. 17:30

Jelentős fejlesztések zajlottak a településen így lesz miről beszélni Fehérvárcsurgón

Az utóbbi időben egyre dinamikusabban fejlődő bakonyi településen közmeghallgatást tart az önkormányzat. Temesvári Krisztián polgármester nem csak az idei eseményekről, a jövő évi tervekről is beszél majd.

Palocsai Jenő

A közmeghallgatáson szó esik majd a tavasszal nagy ünnep mellett átadott és azóta is nagy sikernek örvendő helyi piacról is

Fotó: Palocsai Jenő / Fejér Megyei Hírlap

Közmeghallgatást tart fehérvárcsurgói önkormányzata helyi művelődési ház nagytermében. November 8-án várja Temesvári Krisztián polgármester és a vele együtt dolgozó képviselőtestület a település lakosait. Az este 6:00 órakor kezdődő eseményen nemcsak a 2023-as év gazdálkodásáról, fejlesztéséről tart tájékoztatót a polgármester, hanem bepillantást enged a 2024-es gazdasági év terveibe is.

Beszámolójának végén a település vezetője válaszol az esetlegesen felmerülő kérdésekre, illetve teret enged a közmeghallgatás keretében a lakossági közérdekű bejelentések, valamint javaslatok megtételére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában