Közösségi oldal

2023.10.12. 12:30

Egy napra átveszi az irányítást az esztergomi turisztikai csapat

Minden, ami turisztika és Esztergom, de csak egy napig. A testvérváros turisztikai csapata ugyanis átveszi a kontrollt a székesfehérvári Tourinform iroda közösségi oldala felett.

Déri Brenda

Fotó: Sinkó Viktória / Feol.hu

Reggeltől estig videókkal, fotókkal és különféle színes tartalmakkal ’találkozhatnak’ azok, akik a Tourinform közösségi oldalán járnak. Mint írják a nézelődők megismerkedhetnek Esztergom őszi-, és téli programkínálatával. Az oldalra látogatókat az első videóban az esztergomi polgármester, Hernádi Ádám egy virtuális posztban köszöntötte. 

„Minden magyarnak legalább egyszer Szent István két városát Esztergomot és Székesfehérvárt látnia kell. Esztergom gasztronómiai kínálata az elmúlt években megújult és történelmi értékeinket is folyamatosan megújítjuk. Sőt, olyan fesztiválokkal is büszkélkedhet a város, amik országos hírűek. Arra bíztatok minden székesfehérvárit jöjjenek el hozzánk és nézzék meg saját szemükkel, hogy milyen az esztergomi vendégszeretet” – hallható a videóban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában