A legnagyobb hazai sztárokkal játszanak

2023.10.24. 17:00

Egésznapos, többfordulós gombfoci bajnokság lesz Isztiméren

Bár még mindenki II. Főzzünk vadul Isztiméren eseményeiről beszél a településen, máris közeleg egy újabb közösségkovácsoló esemény. Az egész napos gombfoci bajnokság november 4-én lesz, a település kultúrházában.

Palocsai Jenő

Illusztráció: Káldor András

Már csak három nap van hátra, ugyanis október 27-én lejár a jelentkezési határidő, így aki szeretné magát megmérettetni a 2023-as Isztiméri-gombfoci bajnokságon az még most jelezze a szervező, vagyis Jóba Endre felé, vagy a [email protected] email címen. 

A negyedik alkalommal szervezett sportesemény reggel 8:00 órakor kezdődik a regisztrációval és fél kilenckor már meg is történik a csapatok sorsolása. Kilenc órakor kezdődnek a csoportmérkőzések, melyek során a ’70-es és a ’80-as évek legnagyobb hazai sztárok, bajnok csapatok feszülnek egymásnak. A délelőtti meccseknek a fél egyre hirdetett ebéd vet véget és csak azt követően, 13:30-kor kezdődnek a döntők. 

Az egész napi közös játékot és az általa okozott izgalmakat, valamint a 18 órakor tartott eredményhirdetést egy este 9:00 kor kezdődő retro disco segítségével pihenhetik ki a játékosok és persze a nézők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában