Átalakítást is terveznek a kedvelt létesítményben

2023.10.03. 12:37

Bezár a Bregyó gördeszkaparkja, várhatóan felújítják a tavaszi nyitásra

A szokásosnál egy kicsit korábban, mától bezárt a Bregyó-közi BMX- és gördeszkapálya. A remények szerint a tavaszi nyitásra megújulhat a létesítmény.

Házi Péter

Utóljára 2020-ban volt nagyobb, átfogób felújítása a Bregyó-közi gördeszkaparknak

Fotó: Fehér Gábor

A korábbi években ősszel egy kicsit tovább tartott nyitva a Bregyó Sportcentrumban található bmx-, roller- és gördeszkapálya, ám most, a szükséges, tovább már nem halaszható komolyabb karbantartás, felújítás miatt meg kellett hozni a döntést, és mától már nem használhatóak a pályák - mondta a feol érdeklődésére Bozai István városgondnok.

Mint megtudtuk, egy ilyen létesítmény működtetésének, fenntartásának komoly biztonsági szabályai vannak, ezért mindenképpen szükséges a felújítás, de a terv az, hogy - amennyiben a forrást is megkapja hozzá a városgondnokság -, egy komolyabb átalakítást is elvégeznek a tavaszi nyitásig. A fiatalok körében igen kedvelt pályán egy rámpa, egy emelvény kombináció, kettő korlát, piramis és emelvény eszköz, egy asztal, illetve egy félcső és ugratórámpa kombináció található. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában