A település büszke az elért eredményekre

2023.09.27. 16:00

Sárkeresztúrra is ellátogat a köztársasági elnök

Úgy tudjuk, Novák Katalin köztársasági elnök országjáró körútja során ellátogat többek között Sárkeresztúrra is, ami – a falu polgármesterének szavaival élve – óriási elismerés a közösség számára.

Héjj Vivien

A közösen végzett, látványos munka dicséreteként tekint a település a látogatásra

Fotó: Elekes Gergő / FMH-archív

– Örömmel tudatom mindenkivel, hogy hatalmas megtiszteltetés ért bennünket. Hamarosan településünkre látogat Novák Katalin köztársasági elnök asszony – tudatta a sárkeresztúri közösséggel a falu hivatalos és nyilvános felületén Csutiné Turi Ibolya polgármester, aki megkeresésünkre elmondta, a látogatás során elsősorban az a munka kerül középpontba, ami megerősítette a helyieket abban, hogy alkalmasak az értékteremtése és arra, hogy megállják a helyüket a világban.

– Én magam mindig azt hirdetem, hogy a munka az, ami felemel, ami biztosítékot ad, ami megélhetéshez juttat. Ennek a sokéves munkának egy szeletét tekinti meg nálunk Novák Katalin. Közösségünknek óriási elismerés ez a látogatás – hangsúlyozta a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában