Remek lehetőség

2023.09.22. 10:26

Pétanque – a hónapban három alkalommal is kipróbálhatják a fehérváriak - Elmarad! (Frissítve)

Székesfehérváron a Honvéd Szondi György Sportegyesület lelkes sportolói karolták fel a sportágat, akik szeptemberben is rendeznek bajnokságokat és ingyenes kipróbálási lehetőséget – olvasható az ÖKK közleményében.

Déri Brenda

Fotó: FMH-archív

Szám szerint három ilyen kipróbálási lehetőség lesz, melynek első időpontja szeptember 23. délelőtt 10 óra. Ekkor a gyermek, serdülő, ifjúsági Triplett Országos Bajnokságra kerül sor a Széna téri Általános Iskola salakos kézilabda pályáján, majd ugyanezen a napon délután 17 órától ingyenes bemutatót tartanak a Zichy ligetben, a Zenepavilon melletti salakos sétányon. Végül szeptember 30-án a felnőtt Mix Triplett Országos Bajnoksággal zárják a pétanque küzdelmek sorát, mely szintén 10 órától a Zichy ligetben lesz. 

Frissítés:

Az ÖKK szerint a Magyar Pétanque Szövetség elnöksége felé több jelzés is érkezett, hogy szeptember 23-ára nagy esőzések és lehűlés várható Székesfehérvár térségében, ezért a szervező egyesülettel egyeztetve a versenyt egy későbbi időpontra halasztják.  Az új időpontról a szervezők hamarosan tájékoztatást adnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában