Élet internet nélkül

2023.09.26. 13:30

Öt nap után állt helyre a szolgáltatás - megjött a Telekom válasza

Van olyan zámolyi háztartás, ahol még midig nincs internet, vagyis több mint egy hete nem tudnak tévét nézni és a világhálóhoz sem férnek hozzá. Megjött a válasz a Magyar Telekom Vállalati Kommunikációs Igazgatóságától.

Borsányi Bea

Fotó: Baranyai Attila

A szerencsésebbeknél már minden rendben van, ahogy megírtuk, öt napos kimaradás után, pénteken helyreállt az internetszolgáltatás a Telekom előfizetőinél a faluban. Mi a hiba oka és pontosan hány háztartást érint Zámolyon? – tettük fel a kérdést a szolgáltatónak még csütörtökön, amire ma kaptuk meg a választ és most változtatás nélkül közöljük: „A probléma összetettsége miatt az elhárításához sajnos több időre volt szüksége a szakembereinknek. A hiba elhárítását csütörtök délután egy rövid áramellátási hiba is nehezítette, mely központilag érintette a terület kiszolgálását. A vezetékes hálózatot érintő hiba mintegy 100 előfizetőnél jelentkezhetett, a hálózati egységet érintő áramellátási problémát azonban többen is tapasztalhatták. A hiba elhárításán partner kollégáink kezdtek el dolgozni a hét elején (akik nem Telekomos autókkal érkeztek), Telekomos kollégáink szerdától vették át a hiba kezelését, melyet péntekre sikerült megoldaniuk. A hibák távoli elhárítása után megkérjük ügyfeleinket, hogy eszközeiket áramtalanítsák és indítsák újra, ha ennek hatására nem indul újra a szolgáltatás, a hibabejelentés után egyedileg kezeljük a problémát. Ezúton is ügyfeleink szíves elnézését kérjük.

Azon ügyfeleinknek, akik a vezetékes internet szolgáltatásban hibát tapasztaltak és ezt ügyfélkapcsolati elérhetőségeink egyikén jelezték, Netgarancia szolgáltatásunkkal 72 órán keresztül korlátlan mobilinternettel helyettesítettük vezetékes internet szolgáltatásukat. Azoknak az ügyfeleinknek, akiknél pedig sajnálatos módon a bejelentett hiba elhárítási ideje meghaladta a törvényben előírt 72 órát, a hibaelhárítás késedelme miatti kötbér összegét következő havi számlájukban írjuk jóvá.” – eddig a Telekom válasza. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában