Felhívás

2023.09.14. 09:30

Középiskolásoknak hirdet ösztöndíjpályázatot Nagylók önkormányzata

A vonatkozó önkormányzati rendelet alapján Nagylók polgármestere ösztöndíjpályázatot hirdet középiskolai tanulók részére. A kedvezményezetteket a képviselő-testület választja ki.

Héjj Vivien

Forrás: Pexels.com

A pályázati kiírás alakpán öt, a nagylóki képviselő-testület által kiválasztott középiskolai tanuló részesülhet a havi 10 ezer forint összegű ösztöndíjból a 2023/2024-es tanévben. A jelentkezés feltétele, hogy a pályázó a tanév kezdetén nagylóki lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezzen, és gimnáziumi, szakgimnáziumi vagy szakközépiskolai képzés nappali tagozatán tanuljon.

Feltétel még, hogy a pályázó 9-14. évfolyamok valamelyikére járjon, és a pályázat benyújtását megelőző tanév végi tanulmányi átlaga elérje a 3,51-et. Azon diákok pályázhatnak, akik felnőttoktatásban nem vesznek részt, s nyilatkoznak arról, hogy más tanulmányi ösztöndíjban nem részesülnek.

A pályázat papír alapon nyújtható be a nagylóki közös önkormányzati hivatalban az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon október 2-ig. Az ösztöndíjpályázat további részleteiről a település honlapján található tájékoztató ad információt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában