Pénzügyi navigátor

2023.09.22. 17:00

Ingyenes pénzügyi tanácsadás

V. Varga József

Pénzügyi navigátor

A Magyar Nemzeti Bank irodahálózatának Székesfehérvári Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodája várja a megkereséseket ingyenes pénzügyi tanácsadói szolgáltatásaira. Akár hitelről, biztosításról vagy bármilyen más pénzügyi termékről legyen szó, mielőtt döntést hoz, forduljon hozzájuk bizalommal: segítenek a tudatos választásban. Pénzügyi panaszok vagy jogsérelmek esetén is segítséget nyújtanak a szolgáltatóval való kapcsolatfelvételben, a panaszlevél szakszerű elkészítésében.

A székesfehérvári iroda ügyfélfogadási időben (hétfő és csütörtök 9–15 óra, szerda 11–17 óra) személyesen, valamint telefonon, elektronikus és postai úton is fogadja az érdeklődőket (Székesfehérvár, Móricz Zsigmond utca 18., I. emelet 202.; 06-20-402-9669; [email protected]). Személyes megkeresés előtt javasolt időpontot egyeztetni.

A fehérvári tanácsadó iroda szeptember 28-án, csütörtökön szakmai továbbképzés miatt zárva lesz.

Kihelyezett tanácsadás

Kérdése vagy panasza van a bankjával, biztosítójával kapcsolatban? Nem tudja, hogyan kellene megírni egy hatásos levelet? Hónapok óta húzódik az ügyintézés? Szeretne pénzügyi döntései előtt egy pártatlan szakértővel is konzultálni? A Pénzügyi Navigátor tanácsot ad, segít a levelek, kérelmek, beadványok elkészítésében. Személyre szabottan segít eligazodni a pénzügyek világában.

Az MNB Székesfehérvári Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodája kihelyezett ingyenes pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsadást tart szeptember 22-én, pénteken 9 és 15 óra között Polgárdiban, a városi könyvtárban (Kossuth utca 128.), valamint szeptember 26-án, kedden ugyancsak 9 és 15 óra között Móron, a Szociális Alapszolgáltatási Központban (Bajcsy-Zsilinszky utca 7.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában