Közlekedés

2023.09.05. 16:35

Forgalmirend-változás lesz az Irányi Dániel utcában

Feol.hu

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

Amint arról korábban beszámoltunk, már aszfaltozzák az Irányi Dániel utcát. Az önkormányzat friss közleménye szerint szerdától, már nem lesz zsákutca az Irányi Dániel utca: "A Móri út felújításának második üteméhez kapcsolódó, a Szent Vendel utcában 2023. szeptember 6-án, szerdán bevezetendő útzárral egyidejűleg az Irányi Dániel utcát érintő korlátozások feloldásra kerülnek. Az Irányi Dániel utcában kétirányú forgalmi rend kerül bevezetésre.  Az utcában bevezetendő forgalmirend-változással megváltozik a parkolási rend is, a páratlan oldalon megállási tilalom lép életbe.

A Móri út felújításával kapcsolatosan korábban bevezetett forgalomkorlátozások érvényben maradnak. Az Irányi Dániel utca forgalmi rendjének változásával a Malom utca megközelíthető és elhagyható lesz a Móri út irányába."

Jelenleg az Irányi Dániel utca egyirányú a Malom utca felől. Várhatóan még egy kopóréteget fel kell húzni, hogy az út használható legyen.

Fotó: Nagy Zoltán Péter / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában